Fastighetsagare - En hel del om Fastighetsägare

Fastighetsägare i Gällivare

Fastighetsägare i Gällivare

Tillsammans finns det 5 företag som hjälper fastighetsägare eller fastighetsvärdar i Gällivare och många av dessa har företag har många tjänster riktade mot fastighetsägare. I Gällivare kan det ibland vara svårt att hitta någon som är riktigt bra fastighetsägare och dessutom kan priserna variera. En klar nytta är om man kan få tips av någon gällande en bra och trevlig fastighetsägare som kan tänka sig att hyra ut en lokal eller lägenhet. Information, omdöme och rekommendation om fastighetsägare i Gällivare kan du ibland hitta på internet.


Då det finns flera fastighetsvärdar i Norrbottens län som du kan hyra av är det bra att kontakta några av dem eller kolla på internet gällande vilka fastigheter de har och var fastigheterna ligger. Ifall du kontaktar en fastighetsägare bör du göra kunna presentera i detalj vad du är ute efter för lägenhet eller lokal men också framhöva att du är en pålitlig och lugn hyresgäst. Bäst information om fastighetsägaren kan du få genom att besöka dennes eventuella hemsida på nätet eller kontakta kommunlantmäteriet.
Det går lätt att komma i kontakt med någon bra fastighetsägare i Gällivare genom att kolla med någon fastighetsägare företag som hjälper fastighetsvärdar nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla fastighetsägarna i Gällivare

Riksbyggen

Lasarettsgatan 22

982 32 Gällivare

HSB Norr

Malmbergsvägen 2

982 31 Gällivare

Bröderna Gramner AB

Metallvägen

982 38 Gällivare

TOPbostäder AB

Föreningsgatan 4

982 31 Gällivare

T N Bygg & Fastighet AB

Källgatan 14

982 34 Gällivare