Fastighetsagare - En hel del om Fastighetsägare

Fastighetsägare i Kalix

Fastighetsägare i Kalix

Tillsammans finns det 11 företag som hjälper fastighetsägare eller fastighetsvärdar i Kalix och många av dessa har företag har många tjänster riktade mot fastighetsägare. I Kalix kan det ibland vara svårt att hitta någon som är riktigt bra fastighetsägare och dessutom kan priserna variera. En klar nytta är om man kan få tips av någon gällande en bra och trevlig fastighetsägare som kan tänka sig att hyra ut en lokal eller lägenhet. Information, omdöme och rekommendation om fastighetsägare i Kalix kan du ibland hitta på internet.


Då det finns flera fastighetsvärdar i Norrbottens län som du kan hyra av är det bra att kontakta några av dem eller kolla på internet gällande vilka fastigheter de har och var fastigheterna ligger. Ifall du kontaktar en fastighetsägare bör du göra kunna presentera i detalj vad du är ute efter för lägenhet eller lokal men också framhöva att du är en pålitlig och lugn hyresgäst. Bäst information om fastighetsägaren kan du få genom att besöka dennes eventuella hemsida på nätet eller kontakta kommunlantmäteriet.
Det går lätt att komma i kontakt med någon bra fastighetsägare i Kalix genom att kolla med någon fastighetsägare företag som hjälper fastighetsvärdar nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla fastighetsägarna i Kalix

Stiftelsen Kalixbo

Lejonsgatan 7

952 34 Kalix

Kalix vaktmästeri

Vattenvägen 4

952 35 Kalix

Riksbyggen Kalix-Hus 3

Lägergatan 5G

952 61 Kalix

Fastighets AB NiVi

Rudträskvägen 1

952 41 Kalix

Bredvikens Fastighetsaktiebolag

Fätåvägen 5A

952 97 Kalix


Fler fastighetsägare i Kalix

HSB Norr

Hantverkargatan 1A

952 34 Kalix

Hemåt Kalix AB

Köpmannagatan 20

952 33 Kalix

Hs Hellman Fastighets AB

Garvaregatan 2

952 61 Kalix

Filipsborg AB

Nyborgsvägen 197

952 91 Kalix

H Norman Fastigheter AB

Järnvägsgatan

952 31 Kalix


Ännu flera fastighetsvärdar i Kalix

Fastighetsbolaget Jungfrun AB

Börjelsbyn 174

952 92 Kalix