Fastighetsagare - En hel del om Fastighetsägare

Fastighetsägare i Kiruna

Fastighetsägare i Kiruna

Tillsammans finns det 8 företag som hjälper fastighetsägare eller fastighetsvärdar i Kiruna och många av dessa har företag har många tjänster riktade mot fastighetsägare. I Kiruna kan det ibland vara svårt att hitta någon som är riktigt bra fastighetsägare och dessutom kan priserna variera. En klar nytta är om man kan få tips av någon gällande en bra och trevlig fastighetsägare som kan tänka sig att hyra ut en lokal eller lägenhet. Information, omdöme och rekommendation om fastighetsägare i Kiruna kan du ibland hitta på internet.


Då det finns flera fastighetsvärdar i Norrbottens län som du kan hyra av är det bra att kontakta några av dem eller kolla på internet gällande vilka fastigheter de har och var fastigheterna ligger. Ifall du kontaktar en fastighetsägare bör du göra kunna presentera i detalj vad du är ute efter för lägenhet eller lokal men också framhöva att du är en pålitlig och lugn hyresgäst. Bäst information om fastighetsägaren kan du få genom att besöka dennes eventuella hemsida på nätet eller kontakta kommunlantmäteriet.
Det går lätt att komma i kontakt med någon bra fastighetsägare i Kiruna genom att kolla med någon fastighetsägare företag som hjälper fastighetsvärdar nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla fastighetsägarna i Kiruna

Linbanans Fastighets AB

Lastvägen 45

981 38 Kiruna

Riksbyggen

Hjalmar Lundbohmsvägen 45

981 34 Kiruna

Landstings-Fastigheter

Kiruna sjukhus

981 02 Kiruna

HSB Norr

Meschplan 3

981 31 Kiruna

Kiruna Stål Fastighets AB

Ställverksvägen 12

981 38 Kiruna


Fler fastighetsägare i Kiruna

Jägarskolan Fastigheter AB

Bromsgatan 12

981 36 Kiruna

Dalabo Fastigheter AB

Geologgatan 6

981 31 Kiruna

Jernhusen AB

Bangårdsvägen 3

981 34 Kiruna