Fastighetsagare - En hel del om Fastighetsägare

Fastighetsägare i Flen

Fastighetsägare i Flen

Tillsammans finns det 4 företag som hjälper fastighetsägare eller fastighetsvärdar i Flen och många av dessa har företag har många tjänster riktade mot fastighetsägare. I Flen kan det ibland vara svårt att hitta någon som är riktigt bra fastighetsägare och dessutom kan priserna variera. En klar nytta är om man kan få tips av någon gällande en bra och trevlig fastighetsägare som kan tänka sig att hyra ut en lokal eller lägenhet. Information, omdöme och rekommendation om fastighetsägare i Flen kan du ibland hitta på internet.


Då det finns flera fastighetsvärdar i Södermanlands län som du kan hyra av är det bra att kontakta några av dem eller kolla på internet gällande vilka fastigheter de har och var fastigheterna ligger. Ifall du kontaktar en fastighetsägare bör du göra kunna presentera i detalj vad du är ute efter för lägenhet eller lokal men också framhöva att du är en pålitlig och lugn hyresgäst. Bäst information om fastighetsägaren kan du få genom att besöka dennes eventuella hemsida på nätet eller kontakta kommunlantmäteriet.
Det går lätt att komma i kontakt med någon bra fastighetsägare i Flen genom att kolla med någon fastighetsägare företag som hjälper fastighetsvärdar nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla fastighetsägarna i Flen

Flens Bostads AB

Storgatan 23

642 37 Flen

0157-193 00

Hellesen-Hansens Fastighetsförvaltning

Torp Torps Säteri

642 93 Flen

0157-144 66

Sofielund

Hantverkaregatan 8

642 37 Flen

0157-720 20

Sofielunds Fastigheter AB

Hantverkaregatan 8A

642 37 Flen

0151-100 30