Fastighetsagare - En hel del om Fastighetsägare

Fastighetsägare i Skärholmen

Fastighetsägare i Skärholmen

Tillsammans finns det 4 företag som hjälper fastighetsägare eller fastighetsvärdar i Skärholmen och många av dessa har företag har många tjänster riktade mot fastighetsägare. I Skärholmen kan det ibland vara svårt att hitta någon som är riktigt bra fastighetsägare och dessutom kan priserna variera. En klar nytta är om man kan få tips av någon gällande en bra och trevlig fastighetsägare som kan tänka sig att hyra ut en lokal eller lägenhet. Information, omdöme och rekommendation om fastighetsägare i Skärholmen kan du ibland hitta på internet.


Då det finns flera fastighetsvärdar i Stockholms län som du kan hyra av är det bra att kontakta några av dem eller kolla på internet gällande vilka fastigheter de har och var fastigheterna ligger. Ifall du kontaktar en fastighetsägare bör du göra kunna presentera i detalj vad du är ute efter för lägenhet eller lokal men också framhöva att du är en pålitlig och lugn hyresgäst. Bäst information om fastighetsägaren kan du få genom att besöka dennes eventuella hemsida på nätet eller kontakta kommunlantmäteriet.
Det går lätt att komma i kontakt med någon bra fastighetsägare i Skärholmen genom att kolla med någon fastighetsägare företag som hjälper fastighetsvärdar nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla fastighetsägarna i Skärholmen

Skärholmen Fastighetsägare

Måsholmstorget 3

127 48 Skärholmen

073-720 72 20

Fastighets AB Ängsholmsgr 5

Ängsholmsgränd 6

127 42 Skärholmen

08-710 35 79

Sv Bostäder AB

Storholmsgatan 5

127 48 Skärholmen

08-740 71 97

Storheden Väst AB

Brantholmsgränd 72

127 46 Skärholmen

08-556 462 46