Fastighetsagare - En hel del om Fastighetsägare

Fastighetsägare i Lycksele

Fastighetsägare i Lycksele

Tillsammans finns det 4 företag som hjälper fastighetsägare eller fastighetsvärdar i Lycksele och många av dessa har företag har många tjänster riktade mot fastighetsägare. I Lycksele kan det ibland vara svårt att hitta någon som är riktigt bra fastighetsägare och dessutom kan priserna variera. En klar nytta är om man kan få tips av någon gällande en bra och trevlig fastighetsägare som kan tänka sig att hyra ut en lokal eller lägenhet. Information, omdöme och rekommendation om fastighetsägare i Lycksele kan du ibland hitta på internet.


Då det finns flera fastighetsvärdar i Västerbottens län som du kan hyra av är det bra att kontakta några av dem eller kolla på internet gällande vilka fastigheter de har och var fastigheterna ligger. Ifall du kontaktar en fastighetsägare bör du göra kunna presentera i detalj vad du är ute efter för lägenhet eller lokal men också framhöva att du är en pålitlig och lugn hyresgäst. Bäst information om fastighetsägaren kan du få genom att besöka dennes eventuella hemsida på nätet eller kontakta kommunlantmäteriet.
Det går lätt att komma i kontakt med någon bra fastighetsägare i Lycksele genom att kolla med någon fastighetsägare företag som hjälper fastighetsvärdar nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla fastighetsägarna i Lycksele

Lycksele Bostäder

Storgatan 21

921 31 Lycksele

0950-169 40

Ohlssons Fastigheter i Lycksele

Storgatan 27

921 31 Lycksele

0950-106 51

Franklin Fastigheter AB

Skolgatan 10

921 31 Lycksele

0950-105 57

Fastighetsbolaget Tranan i Lycksele AB

Prästbolsvägen 22A

921 33 Lycksele

0950-662 02