Fastighetsagare - En hel del om Fastighetsägare

Bra fastighetsägare i Blekinge

I Blekinge finns det sammanlagt 73 stycken fastighetsägare eller fastighetsvärdar på 15 olika orter. De platser i Blekinge län som har de flesta fastighetsägarna är:

Karlskrona

Karlshamn

Ronneby

Hitta fastighetsägarna i Dalarnas län

Totalt i Dalarnas län finns det 138 fastighetsägare eller företag som arbetar med fastigheter fördelade på 32 olika orter. Där det finns flest fastighetsägare i Dalarnas län är på:

Falun

Borlänge

Mora

Bra fastighetsägare i Gotlands län

I Gotlands län finns det sammanlagt 34 stycken fastighetsägare eller fastighetsvärdar på 9 olika orter. Där det finns flest fastighetsägare i Gotlands län är på:

Visby

Hemse

Katthammarsvik

Bra fastighetsägare i Gävleborgs län

Totalt i Gävleborgs län finns det 138 fastighetsägare eller företag som arbetar med fastigheter fördelade på 28 olika orter. De platser i Gävleborgs län som har de flesta fastighetsägarna är:

Gävle

Bollnäs

Söderhamn

Hitta fastighetsägarna i Hallands län

Totalt i Halland finns det 133 fastighetsägare eller företag som arbetar med fastigheter fördelade på 26 olika orter. Där det finns flest fastighetsägare i Hallands län är på:

Halmstad

Varberg

Kungsbacka

Bra fastighetsägare i Jämtland

Totalt i Jämtland finns det 66 fastighetsägare eller företag som arbetar med fastigheter fördelade på 17 olika orter. De platser i Jämtlands län som har de flesta fastighetsägarna är:

Östersund

Frösön

Åre

Bra fastighetsägare i Jönköpings län

Totalt i Jönköpings län finns det 156 fastighetsägare eller företag som arbetar med fastigheter fördelade på 37 olika orter. De platser i Jönköpings län som har de flesta fastighetsägarna är:

Jönköping

Värnamo

Tranås

Bra fastighetsägare i Kalmar län

Totalt i Kalmar län finns det 110 fastighetsägare eller företag som arbetar med fastigheter fördelade på 25 olika orter. De platser i Kalmar län som har de flesta fastighetsägarna är:

Kalmar

Västervik

Oskarshamn

Hitta fastighetsägarna i Kronobergs län

Totalt i Kronobergs län finns det 86 fastighetsägare eller företag som arbetar med fastigheter fördelade på 21 olika orter. Där det finns flest fastighetsägare i Kronobergs län är på:

Växjö

Ljungby

Älmhult

Hitta fastighetsägarna i Norrbottens län

Totalt i Norrbotten finns det 121 fastighetsägare eller företag som arbetar med fastigheter fördelade på 25 olika orter. De platser i Norrbottens län som har de flesta fastighetsägarna är:

Luleå

Piteå

Boden

Bra fastighetsägare i Skåne län

Totalt i Skåne län finns det 550 fastighetsägare eller företag som arbetar med fastigheter fördelade på 84 olika orter. Där det finns flest fastighetsägare i Skåne län är på:

Malmö

Helsingborg

Lund

Bra fastighetsägare i Stockholms län

I Stockholms län finns det sammanlagt 798 stycken fastighetsägare eller fastighetsvärdar på 87 olika orter. Där det finns flest fastighetsägare i Stockholms län är på:

Stockholm

Solna

Bromma

Bra fastighetsägare i Södermanland

I Södermanland finns det sammanlagt 113 stycken fastighetsägare eller fastighetsvärdar på 18 olika orter. De platser i Södermanlands län som har de flesta fastighetsägarna är:

Eskilstuna

Nyköping

Strängnäs

Hitta fastighetsägarna i Uppsala län

I Uppsala län finns det sammanlagt 99 stycken fastighetsägare eller fastighetsvärdar på 17 olika orter. De platser i Uppsala län som har de flesta fastighetsägarna är:

Uppsala

Enköping

Tierp

Bra fastighetsägare i Värmlands län

I Värmlands län finns det sammanlagt 112 stycken fastighetsägare eller fastighetsvärdar på 24 olika orter. De platser i Värmlands län som har de flesta fastighetsägarna är:

Karlstad

Kristinehamn

Arvika

Bra fastighetsägare i Västerbotten

I Västerbotten finns det sammanlagt 118 stycken fastighetsägare eller fastighetsvärdar på 28 olika orter. De platser i Västerbottens län som har de flesta fastighetsägarna är:

Umeå

Skellefteå

Röbäck

Hitta fastighetsägarna i Västernorrlands län

Totalt i Västernorrland finns det 114 fastighetsägare eller företag som arbetar med fastigheter fördelade på 26 olika orter. De platser i Västernorrlands län som har de flesta fastighetsägarna är:

Sundsvall

Örnsköldsvik

Härnösand

Hitta fastighetsägarna i Västmanlands län

I Västmanlands län finns det sammanlagt 80 stycken fastighetsägare eller fastighetsvärdar på 12 olika orter. De platser i Västmanlands län som har de flesta fastighetsägarna är:

Västerås

Köping

Sala

Hitta fastighetsägarna i Västra Götalands län

I Västra Götalands län finns det sammanlagt 706 stycken fastighetsägare eller fastighetsvärdar på 128 olika orter. De platser i Västra Götalands län som har de flesta fastighetsägarna är:

Göteborg

Borås

Västra Frölunda

Hitta fastighetsägarna i Örebro län

Totalt i Örebro län finns det 122 fastighetsägare eller företag som arbetar med fastigheter fördelade på 21 olika orter. De platser i Örebro län som har de flesta fastighetsägarna är:

Örebro

Karlskoga

KumlaBra fastighetsägare i Östergötlands län

I Östergötlands län finns det sammanlagt 177 stycken fastighetsägare eller fastighetsvärdar på 29 olika orter. Där det finns flest fastighetsägare i Östergötlands län är på:

Linköping

Norrköping

Motala