Fastighetsagare - En hel del om Fastighetsägare

Bra fastighetsägare i Blekinge län

I Blekinge län finns det sammanlagt 73 stycken fastighetsägare eller fastighetsvärdar på 15 olika orter. Där det finns flest fastighetsägare i Blekinge län är på:

Karlskrona

Karlshamn

Ronneby

Lyckeby

Sölvesborg

Olofström

Hitta fastighetsägarna i Dalarnas län

I Dalarna finns det sammanlagt 138 stycken fastighetsägare eller fastighetsvärdar på 32 olika orter. Där det finns flest fastighetsägare i Dalarnas län är på:

Falun

Borlänge

Mora

Ludvika

Avesta

Hedemora

Bra fastighetsägare i Gotland

Totalt i Gotland finns det 34 fastighetsägare eller företag som arbetar med fastigheter fördelade på 9 olika orter. Där det finns flest fastighetsägare i Gotlands län är på:

Visby

Hemse

Katthammarsvik

Klintehamn

Ljugarn

Lärbro

Hitta fastighetsägarna i Gävleborgs län

I Gävleborg finns det sammanlagt 138 stycken fastighetsägare eller fastighetsvärdar på 28 olika orter. De platser i Gävleborgs län som har de flesta fastighetsägarna är:

Gävle

Bollnäs

Söderhamn

Hudiksvall

Sandviken

Ljusdal

Bra fastighetsägare i Hallands län

Totalt i Hallands län finns det 133 fastighetsägare eller företag som arbetar med fastigheter fördelade på 26 olika orter. De platser i Hallands län som har de flesta fastighetsägarna är:

Halmstad

Varberg

Kungsbacka

Falkenberg

Laholm

Kullavik

Bra fastighetsägare i Jämtland

I Jämtland finns det sammanlagt 66 stycken fastighetsägare eller fastighetsvärdar på 17 olika orter. De platser i Jämtlands län som har de flesta fastighetsägarna är:

Östersund

Frösön

Åre

Strömsund

Krokom

Sveg

Hitta fastighetsägarna i Jönköpings län

I Jönköping län finns det sammanlagt 156 stycken fastighetsägare eller fastighetsvärdar på 37 olika orter. De platser i Jönköpings län som har de flesta fastighetsägarna är:

Jönköping

Värnamo

Tranås

Nässjö

Vetlanda

GislavedHitta fastighetsägarna i Kalmar län

I Kalmar län finns det sammanlagt 110 stycken fastighetsägare eller fastighetsvärdar på 25 olika orter. De platser i Kalmar län som har de flesta fastighetsägarna är:

Kalmar

Västervik

Oskarshamn

Nybro

Vimmerby

Hultsfred

Hitta fastighetsägarna i Kronobergs län

I Kronoberg finns det sammanlagt 86 stycken fastighetsägare eller fastighetsvärdar på 21 olika orter. Där det finns flest fastighetsägare i Kronobergs län är på:

Växjö

Ljungby

Älmhult

Lammhult

Markaryd

Alvesta

Bra fastighetsägare i Norrbottens län

I Norrbottens län finns det sammanlagt 121 stycken fastighetsägare eller fastighetsvärdar på 25 olika orter. Där det finns flest fastighetsägare i Norrbottens län är på:

Luleå

Piteå

Boden

Kalix

Kiruna

Haparanda

Bra fastighetsägare i Skåne

Totalt i Skåne finns det 550 fastighetsägare eller företag som arbetar med fastigheter fördelade på 84 olika orter. Där det finns flest fastighetsägare i Skåne län är på:

Malmö

Helsingborg

Lund

Ängelholm

Hässleholm

Landskrona

Hitta fastighetsägarna i Stockholms län

Totalt i Stockholms län finns det 798 fastighetsägare eller företag som arbetar med fastigheter fördelade på 87 olika orter. Där det finns flest fastighetsägare i Stockholms län är på:

Stockholm

Solna

Bromma

Täby

Sollentuna

Södertälje

Hitta fastighetsägarna i Södermanlands län

Totalt i Södermanland finns det 113 fastighetsägare eller företag som arbetar med fastigheter fördelade på 18 olika orter. De platser i Södermanlands län som har de flesta fastighetsägarna är:

Eskilstuna

Nyköping

Strängnäs

Katrineholm

Trosa

Torshälla

Hitta fastighetsägarna i Uppsala län

Totalt i Uppsala län finns det 99 fastighetsägare eller företag som arbetar med fastigheter fördelade på 17 olika orter. De platser i Uppsala län som har de flesta fastighetsägarna är:

Uppsala

Enköping

Tierp

Knivsta

Bålsta

Gimo

Bra fastighetsägare i Värmland

Totalt i Värmland finns det 112 fastighetsägare eller företag som arbetar med fastigheter fördelade på 24 olika orter. De platser i Värmlands län som har de flesta fastighetsägarna är:

Karlstad

Kristinehamn

Arvika

Sunne

Säffle

Forshaga

Hitta fastighetsägarna i Västerbottens län

Totalt i Västerbotten finns det 118 fastighetsägare eller företag som arbetar med fastigheter fördelade på 28 olika orter. De platser i Västerbottens län som har de flesta fastighetsägarna är:

Umeå

Skellefteå

Röbäck

Lycksele

Nordmaling

Norsjö

Bra fastighetsägare i Västernorrlands län

I Västernorrlands län finns det sammanlagt 114 stycken fastighetsägare eller fastighetsvärdar på 26 olika orter. Där det finns flest fastighetsägare i Västernorrlands län är på:

Sundsvall

Örnsköldsvik

Härnösand

Sollefteå

Sundsbruk

Njurunda

Hitta fastighetsägarna i Västmanlands län

Totalt i Västmanlands län finns det 80 fastighetsägare eller företag som arbetar med fastigheter fördelade på 12 olika orter. De platser i Västmanlands län som har de flesta fastighetsägarna är:

Västerås

Köping

Sala

Arboga

Hallstahammar

Norberg

Bra fastighetsägare i Västra Götalands län

Totalt i Västra Götalands län finns det 706 fastighetsägare eller företag som arbetar med fastigheter fördelade på 128 olika orter. Där det finns flest fastighetsägare i Västra Götalands län är på:

Göteborg

Borås

Västra Frölunda

Uddevalla

Trollhättan

Skövde

Bra fastighetsägare i Örebro län

I Örebro län finns det sammanlagt 122 stycken fastighetsägare eller fastighetsvärdar på 21 olika orter. Där det finns flest fastighetsägare i Örebro län är på:

Örebro

Karlskoga

Kumla

Nora

Lindesberg

Kopparberg

Hitta fastighetsägarna i Östergötlands län

Totalt i Östergötland finns det 177 fastighetsägare eller företag som arbetar med fastigheter fördelade på 29 olika orter. Där det finns flest fastighetsägare i Östergötlands län är på:

Linköping

Norrköping

Motala

Åtvidaberg

Söderköping

Valdemarsvik