Fastighetsagare - En hel del om Fastighetsägare

Hitta fastighetsägarna i Blekinge län

I Blekinge finns det sammanlagt 73 stycken fastighetsägare eller fastighetsvärdar på 15 olika orter. De platser i Blekinge län som har de flesta fastighetsägarna är:

Karlskrona

Karlshamn

Ronneby

Bra fastighetsägare i Dalarna

I Dalarna finns det sammanlagt 138 stycken fastighetsägare eller fastighetsvärdar på 32 olika orter. Där det finns flest fastighetsägare i Dalarnas län är på:

Falun

Borlänge

Mora

Hitta fastighetsägarna i Gotlands län

Totalt i Gotland finns det 34 fastighetsägare eller företag som arbetar med fastigheter fördelade på 9 olika orter. De platser i Gotlands län som har de flesta fastighetsägarna är:

Visby

Hemse

Katthammarsvik

Hitta fastighetsägarna i Gävleborgs län

I Gävleborg finns det sammanlagt 138 stycken fastighetsägare eller fastighetsvärdar på 28 olika orter. Där det finns flest fastighetsägare i Gävleborgs län är på:

Gävle

Bollnäs

Söderhamn

Hitta fastighetsägarna i Hallands län

Totalt i Hallands län finns det 133 fastighetsägare eller företag som arbetar med fastigheter fördelade på 26 olika orter. Där det finns flest fastighetsägare i Hallands län är på:

Halmstad

Varberg

Kungsbacka

Bra fastighetsägare i Jämtlands län

Totalt i Jämtlands län finns det 66 fastighetsägare eller företag som arbetar med fastigheter fördelade på 17 olika orter. De platser i Jämtlands län som har de flesta fastighetsägarna är:

Östersund

Frösön

Åre

Hitta fastighetsägarna i Jönköpings län

I Jönköping län finns det sammanlagt 156 stycken fastighetsägare eller fastighetsvärdar på 37 olika orter. Där det finns flest fastighetsägare i Jönköpings län är på:

Jönköping

Värnamo

Tranås

Bra fastighetsägare i Kalmar län

I Kalmar län finns det sammanlagt 110 stycken fastighetsägare eller fastighetsvärdar på 25 olika orter. De platser i Kalmar län som har de flesta fastighetsägarna är:

Kalmar

Västervik

Oskarshamn

Bra fastighetsägare i Kronoberg

I Kronoberg finns det sammanlagt 86 stycken fastighetsägare eller fastighetsvärdar på 21 olika orter. Där det finns flest fastighetsägare i Kronobergs län är på:

Växjö

Ljungby

Älmhult

Hitta fastighetsägarna i Norrbottens län

I Norrbotten finns det sammanlagt 121 stycken fastighetsägare eller fastighetsvärdar på 25 olika orter. De platser i Norrbottens län som har de flesta fastighetsägarna är:

Luleå

Piteå

Boden

Hitta fastighetsägarna i Skåne län

Totalt i Skåne finns det 550 fastighetsägare eller företag som arbetar med fastigheter fördelade på 84 olika orter. De platser i Skåne län som har de flesta fastighetsägarna är:

Malmö

Helsingborg

Lund

Hitta fastighetsägarna i Stockholms län

Totalt i Stockholms län finns det 798 fastighetsägare eller företag som arbetar med fastigheter fördelade på 87 olika orter. De platser i Stockholms län som har de flesta fastighetsägarna är:

Stockholm

Solna

BrommaHitta fastighetsägarna i Södermanlands län

Totalt i Södermanlands län finns det 113 fastighetsägare eller företag som arbetar med fastigheter fördelade på 18 olika orter. De platser i Södermanlands län som har de flesta fastighetsägarna är:

Eskilstuna

Nyköping

Strängnäs

Hitta fastighetsägarna i Uppsala län

I Uppsala län finns det sammanlagt 99 stycken fastighetsägare eller fastighetsvärdar på 17 olika orter. De platser i Uppsala län som har de flesta fastighetsägarna är:

Uppsala

Enköping

Tierp

Hitta fastighetsägarna i Värmlands län

Totalt i Värmland finns det 112 fastighetsägare eller företag som arbetar med fastigheter fördelade på 24 olika orter. Där det finns flest fastighetsägare i Värmlands län är på:

Karlstad

Kristinehamn

Arvika

Hitta fastighetsägarna i Västerbottens län

Totalt i Västerbottens län finns det 118 fastighetsägare eller företag som arbetar med fastigheter fördelade på 28 olika orter. De platser i Västerbottens län som har de flesta fastighetsägarna är:

Umeå

Skellefteå

Röbäck

Hitta fastighetsägarna i Västernorrlands län

I Västernorrland finns det sammanlagt 114 stycken fastighetsägare eller fastighetsvärdar på 26 olika orter. De platser i Västernorrlands län som har de flesta fastighetsägarna är:

Sundsvall

Örnsköldsvik

Härnösand

Bra fastighetsägare i Västmanland

Totalt i Västmanland finns det 80 fastighetsägare eller företag som arbetar med fastigheter fördelade på 12 olika orter. De platser i Västmanlands län som har de flesta fastighetsägarna är:

Västerås

Köping

Sala

Bra fastighetsägare i Västra Götaland

Totalt i Västra Götaland finns det 706 fastighetsägare eller företag som arbetar med fastigheter fördelade på 128 olika orter. De platser i Västra Götalands län som har de flesta fastighetsägarna är:

Göteborg

Borås

Västra Frölunda

Hitta fastighetsägarna i Örebro län

I Örebro län finns det sammanlagt 122 stycken fastighetsägare eller fastighetsvärdar på 21 olika orter. De platser i Örebro län som har de flesta fastighetsägarna är:

Örebro

Karlskoga

Kumla

Hitta fastighetsägarna i Östergötlands län

Totalt i Östergötland finns det 177 fastighetsägare eller företag som arbetar med fastigheter fördelade på 29 olika orter. De platser i Östergötlands län som har de flesta fastighetsägarna är:

Linköping

Norrköping

Motala