Fastighetsagare - En hel del om Fastighetsägare

Bra fastighetsägare i Blekinge

I Blekinge finns det sammanlagt 73 stycken fastighetsägare eller fastighetsvärdar på 15 olika orter. Där det finns flest fastighetsägare i Blekinge län är på:

Karlskrona

Karlshamn

Ronneby

Lyckeby

Bra fastighetsägare i Dalarnas län

Totalt i Dalarnas län finns det 138 fastighetsägare eller företag som arbetar med fastigheter fördelade på 32 olika orter. De platser i Dalarnas län som har de flesta fastighetsägarna är:

Falun

Borlänge

Mora

Ludvika

Hitta fastighetsägarna i Gotlands län

Totalt i Gotlands län finns det 34 fastighetsägare eller företag som arbetar med fastigheter fördelade på 9 olika orter. Där det finns flest fastighetsägare i Gotlands län är på:

Visby

Hemse

Katthammarsvik

Klintehamn

Hitta fastighetsägarna i Gävleborgs län

I Gävleborgs län finns det sammanlagt 138 stycken fastighetsägare eller fastighetsvärdar på 28 olika orter. De platser i Gävleborgs län som har de flesta fastighetsägarna är:

Gävle

Bollnäs

Söderhamn

Hudiksvall

Bra fastighetsägare i Halland

Totalt i Halland finns det 133 fastighetsägare eller företag som arbetar med fastigheter fördelade på 26 olika orter. De platser i Hallands län som har de flesta fastighetsägarna är:

Halmstad

Varberg

Kungsbacka

Falkenberg

Hitta fastighetsägarna i Jämtlands län

Totalt i Jämtland finns det 66 fastighetsägare eller företag som arbetar med fastigheter fördelade på 17 olika orter. De platser i Jämtlands län som har de flesta fastighetsägarna är:

Östersund

Frösön

Åre

Strömsund

Bra fastighetsägare i Jönköping län

I Jönköping län finns det sammanlagt 156 stycken fastighetsägare eller fastighetsvärdar på 37 olika orter. De platser i Jönköpings län som har de flesta fastighetsägarna är:

Jönköping

Värnamo

Tranås

Nässjö

Hitta fastighetsägarna i Kalmar län

I Kalmar län finns det sammanlagt 110 stycken fastighetsägare eller fastighetsvärdar på 25 olika orter. De platser i Kalmar län som har de flesta fastighetsägarna är:

Kalmar

Västervik

Oskarshamn

Nybro

Bra fastighetsägare i Kronobergs län

I Kronobergs län finns det sammanlagt 86 stycken fastighetsägare eller fastighetsvärdar på 21 olika orter. De platser i Kronobergs län som har de flesta fastighetsägarna är:

Växjö

Ljungby

Älmhult

Lammhult

Bra fastighetsägare i Norrbotten

I Norrbotten finns det sammanlagt 121 stycken fastighetsägare eller fastighetsvärdar på 25 olika orter. Där det finns flest fastighetsägare i Norrbottens län är på:

Luleå

Piteå

Boden

Kalix

Hitta fastighetsägarna i Skåne län

Totalt i Skåne län finns det 550 fastighetsägare eller företag som arbetar med fastigheter fördelade på 84 olika orter. Där det finns flest fastighetsägare i Skåne län är på:

Malmö

Helsingborg

Lund

Ängelholm

Hitta fastighetsägarna i Stockholms län

I Stockholms län finns det sammanlagt 798 stycken fastighetsägare eller fastighetsvärdar på 87 olika orter. Där det finns flest fastighetsägare i Stockholms län är på:

Stockholm

Solna

Bromma

Täby

Bra fastighetsägare i Södermanlands län

Totalt i Södermanlands län finns det 113 fastighetsägare eller företag som arbetar med fastigheter fördelade på 18 olika orter. Där det finns flest fastighetsägare i Södermanlands län är på:

Eskilstuna

Nyköping

Strängnäs

Katrineholm

Bra fastighetsägare i Uppsala län

I Uppsala län finns det sammanlagt 99 stycken fastighetsägare eller fastighetsvärdar på 17 olika orter. Där det finns flest fastighetsägare i Uppsala län är på:

Uppsala

Enköping

Tierp

Knivsta

Hitta fastighetsägarna i Värmlands län

I Värmlands län finns det sammanlagt 112 stycken fastighetsägare eller fastighetsvärdar på 24 olika orter. De platser i Värmlands län som har de flesta fastighetsägarna är:

Karlstad

Kristinehamn

Arvika

Sunne

Bra fastighetsägare i Västerbottens län

Totalt i Västerbottens län finns det 118 fastighetsägare eller företag som arbetar med fastigheter fördelade på 28 olika orter. Där det finns flest fastighetsägare i Västerbottens län är på:

Umeå

Skellefteå

Röbäck

Lycksele

Bra fastighetsägare i Västernorrland

I Västernorrland finns det sammanlagt 114 stycken fastighetsägare eller fastighetsvärdar på 26 olika orter. Där det finns flest fastighetsägare i Västernorrlands län är på:

Sundsvall

Örnsköldsvik

Härnösand

Sollefteå

Hitta fastighetsägarna i Västmanlands län

Totalt i Västmanland finns det 80 fastighetsägare eller företag som arbetar med fastigheter fördelade på 12 olika orter. De platser i Västmanlands län som har de flesta fastighetsägarna är:

Västerås

Köping

Sala

Arboga

Hitta fastighetsägarna i Västra Götalands län

Totalt i Västra Götaland finns det 706 fastighetsägare eller företag som arbetar med fastigheter fördelade på 128 olika orter. De platser i Västra Götalands län som har de flesta fastighetsägarna är:

Göteborg

Borås

Västra Frölunda

Uddevalla

Bra fastighetsägare i Örebro län

I Örebro län finns det sammanlagt 122 stycken fastighetsägare eller fastighetsvärdar på 21 olika orter. Där det finns flest fastighetsägare i Örebro län är på:

Örebro

Karlskoga

Kumla

Nora

Hitta fastighetsägarna i Östergötlands län

I Östergötlands län finns det sammanlagt 177 stycken fastighetsägare eller fastighetsvärdar på 29 olika orter. Där det finns flest fastighetsägare i Östergötlands län är på:

Linköping

Norrköping

Motala

Åtvidaberg