Fastighetsagare - En hel del om Fastighetsägare

Bra fastighetsägare i Blekinge län

Totalt i Blekinge län finns det 73 fastighetsägare eller företag som arbetar med fastigheter fördelade på 15 olika orter. De platser i Blekinge län som har de flesta fastighetsägarna är:

Karlskrona

Karlshamn

Ronneby

Bra fastighetsägare i Dalarnas län

Totalt i Dalarnas län finns det 138 fastighetsägare eller företag som arbetar med fastigheter fördelade på 32 olika orter. Där det finns flest fastighetsägare i Dalarnas län är på:

Falun

Borlänge

Mora

Hitta fastighetsägarna i Gotlands län

I Gotland finns det sammanlagt 34 stycken fastighetsägare eller fastighetsvärdar på 9 olika orter. De platser i Gotlands län som har de flesta fastighetsägarna är:

Visby

Hemse

Katthammarsvik

Hitta fastighetsägarna i Gävleborgs län

Totalt i Gävleborgs län finns det 138 fastighetsägare eller företag som arbetar med fastigheter fördelade på 28 olika orter. Där det finns flest fastighetsägare i Gävleborgs län är på:

Gävle

Bollnäs

Söderhamn

Hitta fastighetsägarna i Hallands län

I Halland finns det sammanlagt 133 stycken fastighetsägare eller fastighetsvärdar på 26 olika orter. De platser i Hallands län som har de flesta fastighetsägarna är:

Halmstad

Varberg

Kungsbacka

Hitta fastighetsägarna i Jämtlands län

Totalt i Jämtland finns det 66 fastighetsägare eller företag som arbetar med fastigheter fördelade på 17 olika orter. Där det finns flest fastighetsägare i Jämtlands län är på:

Östersund

Frösön

Åre

Hitta fastighetsägarna i Jönköpings län

Totalt i Jönköpings län finns det 156 fastighetsägare eller företag som arbetar med fastigheter fördelade på 37 olika orter. Där det finns flest fastighetsägare i Jönköpings län är på:

Jönköping

Värnamo

Tranås

Bra fastighetsägare i Kalmar län

Totalt i Kalmar län finns det 110 fastighetsägare eller företag som arbetar med fastigheter fördelade på 25 olika orter. Där det finns flest fastighetsägare i Kalmar län är på:

Kalmar

Västervik

Oskarshamn

Hitta fastighetsägarna i Kronobergs län

Totalt i Kronobergs län finns det 86 fastighetsägare eller företag som arbetar med fastigheter fördelade på 21 olika orter. De platser i Kronobergs län som har de flesta fastighetsägarna är:

Växjö

Ljungby

Älmhult

Hitta fastighetsägarna i Norrbottens län

Totalt i Norrbottens län finns det 121 fastighetsägare eller företag som arbetar med fastigheter fördelade på 25 olika orter. De platser i Norrbottens län som har de flesta fastighetsägarna är:

Luleå

Piteå

Boden

Bra fastighetsägare i Skåne

I Skåne finns det sammanlagt 550 stycken fastighetsägare eller fastighetsvärdar på 84 olika orter. De platser i Skåne län som har de flesta fastighetsägarna är:

Malmö

Helsingborg

Lund

Hitta fastighetsägarna i Stockholms län

I Stockholms län finns det sammanlagt 798 stycken fastighetsägare eller fastighetsvärdar på 87 olika orter. De platser i Stockholms län som har de flesta fastighetsägarna är:

Stockholm

Solna

BrommaHitta fastighetsägarna i Södermanlands län

I Södermanland finns det sammanlagt 113 stycken fastighetsägare eller fastighetsvärdar på 18 olika orter. Där det finns flest fastighetsägare i Södermanlands län är på:

Eskilstuna

Nyköping

Strängnäs

Hitta fastighetsägarna i Uppsala län

I Uppsala län finns det sammanlagt 99 stycken fastighetsägare eller fastighetsvärdar på 17 olika orter. Där det finns flest fastighetsägare i Uppsala län är på:

Uppsala

Enköping

Tierp

Bra fastighetsägare i Värmlands län

I Värmlands län finns det sammanlagt 112 stycken fastighetsägare eller fastighetsvärdar på 24 olika orter. Där det finns flest fastighetsägare i Värmlands län är på:

Karlstad

Kristinehamn

Arvika

Hitta fastighetsägarna i Västerbottens län

I Västerbotten finns det sammanlagt 118 stycken fastighetsägare eller fastighetsvärdar på 28 olika orter. Där det finns flest fastighetsägare i Västerbottens län är på:

Umeå

Skellefteå

Röbäck

Hitta fastighetsägarna i Västernorrlands län

Totalt i Västernorrlands län finns det 114 fastighetsägare eller företag som arbetar med fastigheter fördelade på 26 olika orter. De platser i Västernorrlands län som har de flesta fastighetsägarna är:

Sundsvall

Örnsköldsvik

Härnösand

Bra fastighetsägare i Västmanlands län

I Västmanlands län finns det sammanlagt 80 stycken fastighetsägare eller fastighetsvärdar på 12 olika orter. De platser i Västmanlands län som har de flesta fastighetsägarna är:

Västerås

Köping

Sala

Bra fastighetsägare i Västra Götalands län

I Västra Götalands län finns det sammanlagt 706 stycken fastighetsägare eller fastighetsvärdar på 128 olika orter. De platser i Västra Götalands län som har de flesta fastighetsägarna är:

Göteborg

Borås

Västra Frölunda

Bra fastighetsägare i Örebro län

Totalt i Örebro län finns det 122 fastighetsägare eller företag som arbetar med fastigheter fördelade på 21 olika orter. De platser i Örebro län som har de flesta fastighetsägarna är:

Örebro

Karlskoga

Kumla

Hitta fastighetsägarna i Östergötlands län

I Östergötland finns det sammanlagt 177 stycken fastighetsägare eller fastighetsvärdar på 29 olika orter. De platser i Östergötlands län som har de flesta fastighetsägarna är:

Linköping

Norrköping

Motala