Fastighetsagare - En hel del om Fastighetsägare

Bra fastighetsägare i Blekinge län

I Blekinge län finns det sammanlagt 73 stycken fastighetsägare eller fastighetsvärdar på 15 olika orter. De platser i Blekinge län som har de flesta fastighetsägarna är:

Karlskrona

Karlshamn

Ronneby

Hitta fastighetsägarna i Dalarnas län

Totalt i Dalarna finns det 138 fastighetsägare eller företag som arbetar med fastigheter fördelade på 32 olika orter. De platser i Dalarnas län som har de flesta fastighetsägarna är:

Falun

Borlänge

Mora

Bra fastighetsägare i Gotland

Totalt i Gotland finns det 34 fastighetsägare eller företag som arbetar med fastigheter fördelade på 9 olika orter. De platser i Gotlands län som har de flesta fastighetsägarna är:

Visby

Hemse

Katthammarsvik

Bra fastighetsägare i Gävleborgs län

I Gävleborgs län finns det sammanlagt 138 stycken fastighetsägare eller fastighetsvärdar på 28 olika orter. Där det finns flest fastighetsägare i Gävleborgs län är på:

Gävle

Bollnäs

Söderhamn

Hitta fastighetsägarna i Hallands län

Totalt i Halland finns det 133 fastighetsägare eller företag som arbetar med fastigheter fördelade på 26 olika orter. De platser i Hallands län som har de flesta fastighetsägarna är:

Halmstad

Varberg

Kungsbacka

Bra fastighetsägare i Jämtland

Totalt i Jämtland finns det 66 fastighetsägare eller företag som arbetar med fastigheter fördelade på 17 olika orter. Där det finns flest fastighetsägare i Jämtlands län är på:

Östersund

Frösön

Åre

Hitta fastighetsägarna i Jönköpings län

Totalt i Jönköpings län finns det 156 fastighetsägare eller företag som arbetar med fastigheter fördelade på 37 olika orter. Där det finns flest fastighetsägare i Jönköpings län är på:

Jönköping

Värnamo

Tranås

Bra fastighetsägare i Kalmar län

I Kalmar län finns det sammanlagt 110 stycken fastighetsägare eller fastighetsvärdar på 25 olika orter. Där det finns flest fastighetsägare i Kalmar län är på:

Kalmar

Västervik

Oskarshamn

Hitta fastighetsägarna i Kronobergs län

I Kronoberg finns det sammanlagt 86 stycken fastighetsägare eller fastighetsvärdar på 21 olika orter. De platser i Kronobergs län som har de flesta fastighetsägarna är:

Växjö

Ljungby

Älmhult

Bra fastighetsägare i Norrbottens län

Totalt i Norrbottens län finns det 121 fastighetsägare eller företag som arbetar med fastigheter fördelade på 25 olika orter. De platser i Norrbottens län som har de flesta fastighetsägarna är:

Luleå

Piteå

Boden

Bra fastighetsägare i Skåne

Totalt i Skåne finns det 550 fastighetsägare eller företag som arbetar med fastigheter fördelade på 84 olika orter. De platser i Skåne län som har de flesta fastighetsägarna är:

Malmö

Helsingborg

Lund

Bra fastighetsägare i Stockholms län

I Stockholms län finns det sammanlagt 798 stycken fastighetsägare eller fastighetsvärdar på 87 olika orter. De platser i Stockholms län som har de flesta fastighetsägarna är:

Stockholm

Solna

Bromma

Hitta fastighetsägarna i Södermanlands län

Totalt i Södermanland finns det 113 fastighetsägare eller företag som arbetar med fastigheter fördelade på 18 olika orter. Där det finns flest fastighetsägare i Södermanlands län är på:

Eskilstuna

Nyköping

Strängnäs

Hitta fastighetsägarna i Uppsala län

I Uppsala län finns det sammanlagt 99 stycken fastighetsägare eller fastighetsvärdar på 17 olika orter. Där det finns flest fastighetsägare i Uppsala län är på:

Uppsala

Enköping

Tierp

Bra fastighetsägare i Värmlands län

I Värmlands län finns det sammanlagt 112 stycken fastighetsägare eller fastighetsvärdar på 24 olika orter. Där det finns flest fastighetsägare i Värmlands län är på:

Karlstad

Kristinehamn

Arvika

Hitta fastighetsägarna i Västerbottens län

Totalt i Västerbotten finns det 118 fastighetsägare eller företag som arbetar med fastigheter fördelade på 28 olika orter. Där det finns flest fastighetsägare i Västerbottens län är på:

Umeå

Skellefteå

RöbäckBra fastighetsägare i Västernorrlands län

Totalt i Västernorrlands län finns det 114 fastighetsägare eller företag som arbetar med fastigheter fördelade på 26 olika orter. De platser i Västernorrlands län som har de flesta fastighetsägarna är:

Sundsvall

Örnsköldsvik

Härnösand

Hitta fastighetsägarna i Västmanlands län

Totalt i Västmanlands län finns det 80 fastighetsägare eller företag som arbetar med fastigheter fördelade på 12 olika orter. Där det finns flest fastighetsägare i Västmanlands län är på:

Västerås

Köping

Sala

Hitta fastighetsägarna i Västra Götalands län

I Västra Götalands län finns det sammanlagt 706 stycken fastighetsägare eller fastighetsvärdar på 128 olika orter. Där det finns flest fastighetsägare i Västra Götalands län är på:

Göteborg

Borås

Västra Frölunda

Hitta fastighetsägarna i Örebro län

I Örebro län finns det sammanlagt 122 stycken fastighetsägare eller fastighetsvärdar på 21 olika orter. Där det finns flest fastighetsägare i Örebro län är på:

Örebro

Karlskoga

Kumla

Bra fastighetsägare i Östergötland

I Östergötland finns det sammanlagt 177 stycken fastighetsägare eller fastighetsvärdar på 29 olika orter. De platser i Östergötlands län som har de flesta fastighetsägarna är:

Linköping

Norrköping

Motala