Fastighetsagare - En hel del om Fastighetsägare

Bra fastighetsägare i Blekinge

I Blekinge finns det sammanlagt 73 stycken fastighetsägare eller fastighetsvärdar på 15 olika orter. Där det finns flest fastighetsägare i Blekinge län är på:

Karlskrona

Karlshamn

Ronneby

Lyckeby

Sölvesborg

Bra fastighetsägare i Dalarnas län

Totalt i Dalarnas län finns det 138 fastighetsägare eller företag som arbetar med fastigheter fördelade på 32 olika orter. De platser i Dalarnas län som har de flesta fastighetsägarna är:

Falun

Borlänge

Mora

Ludvika

Avesta

Hitta fastighetsägarna i Gotlands län

I Gotlands län finns det sammanlagt 34 stycken fastighetsägare eller fastighetsvärdar på 9 olika orter. Där det finns flest fastighetsägare i Gotlands län är på:

Visby

Hemse

Katthammarsvik

Klintehamn

Ljugarn

Bra fastighetsägare i Gävleborg

I Gävleborg finns det sammanlagt 138 stycken fastighetsägare eller fastighetsvärdar på 28 olika orter. De platser i Gävleborgs län som har de flesta fastighetsägarna är:

Gävle

Bollnäs

Söderhamn

Hudiksvall

Sandviken

Bra fastighetsägare i Halland

Totalt i Halland finns det 133 fastighetsägare eller företag som arbetar med fastigheter fördelade på 26 olika orter. De platser i Hallands län som har de flesta fastighetsägarna är:

Halmstad

Varberg

Kungsbacka

Falkenberg

Laholm

Hitta fastighetsägarna i Jämtlands län

Totalt i Jämtlands län finns det 66 fastighetsägare eller företag som arbetar med fastigheter fördelade på 17 olika orter. De platser i Jämtlands län som har de flesta fastighetsägarna är:

Östersund

Frösön

Åre

Strömsund

KrokomHitta fastighetsägarna i Jönköpings län

Totalt i Jönköping län finns det 156 fastighetsägare eller företag som arbetar med fastigheter fördelade på 37 olika orter. De platser i Jönköpings län som har de flesta fastighetsägarna är:

Jönköping

Värnamo

Tranås

Nässjö

Vetlanda

Hitta fastighetsägarna i Kalmar län

Totalt i Kalmar län finns det 110 fastighetsägare eller företag som arbetar med fastigheter fördelade på 25 olika orter. De platser i Kalmar län som har de flesta fastighetsägarna är:

Kalmar

Västervik

Oskarshamn

Nybro

Vimmerby

Bra fastighetsägare i Kronobergs län

Totalt i Kronobergs län finns det 86 fastighetsägare eller företag som arbetar med fastigheter fördelade på 21 olika orter. De platser i Kronobergs län som har de flesta fastighetsägarna är:

Växjö

Ljungby

Älmhult

Lammhult

Markaryd

Bra fastighetsägare i Norrbotten

Totalt i Norrbotten finns det 121 fastighetsägare eller företag som arbetar med fastigheter fördelade på 25 olika orter. Där det finns flest fastighetsägare i Norrbottens län är på:

Luleå

Piteå

Boden

Kalix

Kiruna

Hitta fastighetsägarna i Skåne län

Totalt i Skåne län finns det 550 fastighetsägare eller företag som arbetar med fastigheter fördelade på 84 olika orter. Där det finns flest fastighetsägare i Skåne län är på:

Malmö

Helsingborg

Lund

Ängelholm

Hässleholm

Bra fastighetsägare i Stockholms län

I Stockholms län finns det sammanlagt 798 stycken fastighetsägare eller fastighetsvärdar på 87 olika orter. De platser i Stockholms län som har de flesta fastighetsägarna är:

Stockholm

Solna

Bromma

Täby

Sollentuna

Bra fastighetsägare i Södermanlands län

I Södermanlands län finns det sammanlagt 113 stycken fastighetsägare eller fastighetsvärdar på 18 olika orter. Där det finns flest fastighetsägare i Södermanlands län är på:

Eskilstuna

Nyköping

Strängnäs

Katrineholm

Trosa

Bra fastighetsägare i Uppsala län

I Uppsala län finns det sammanlagt 99 stycken fastighetsägare eller fastighetsvärdar på 17 olika orter. Där det finns flest fastighetsägare i Uppsala län är på:

Uppsala

Enköping

Tierp

Knivsta

Bålsta

Hitta fastighetsägarna i Värmlands län

I Värmlands län finns det sammanlagt 112 stycken fastighetsägare eller fastighetsvärdar på 24 olika orter. De platser i Värmlands län som har de flesta fastighetsägarna är:

Karlstad

Kristinehamn

Arvika

Sunne

Säffle

Bra fastighetsägare i Västerbottens län

I Västerbottens län finns det sammanlagt 118 stycken fastighetsägare eller fastighetsvärdar på 28 olika orter. Där det finns flest fastighetsägare i Västerbottens län är på:

Umeå

Skellefteå

Röbäck

Lycksele

Nordmaling

Bra fastighetsägare i Västernorrland

Totalt i Västernorrland finns det 114 fastighetsägare eller företag som arbetar med fastigheter fördelade på 26 olika orter. Där det finns flest fastighetsägare i Västernorrlands län är på:

Sundsvall

Örnsköldsvik

Härnösand

Sollefteå

Sundsbruk

Hitta fastighetsägarna i Västmanlands län

Totalt i Västmanland finns det 80 fastighetsägare eller företag som arbetar med fastigheter fördelade på 12 olika orter. De platser i Västmanlands län som har de flesta fastighetsägarna är:

Västerås

Köping

Sala

Arboga

Hallstahammar

Hitta fastighetsägarna i Västra Götalands län

I Västra Götaland finns det sammanlagt 706 stycken fastighetsägare eller fastighetsvärdar på 128 olika orter. De platser i Västra Götalands län som har de flesta fastighetsägarna är:

Göteborg

Borås

Västra Frölunda

Uddevalla

Trollhättan

Hitta fastighetsägarna i Örebro län

Totalt i Örebro län finns det 122 fastighetsägare eller företag som arbetar med fastigheter fördelade på 21 olika orter. Där det finns flest fastighetsägare i Örebro län är på:

Örebro

Karlskoga

Kumla

Nora

Lindesberg

Bra fastighetsägare i Östergötlands län

I Östergötlands län finns det sammanlagt 177 stycken fastighetsägare eller fastighetsvärdar på 29 olika orter. De platser i Östergötlands län som har de flesta fastighetsägarna är:

Linköping

Norrköping

Motala

Åtvidaberg

Söderköping