ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Bäst Fastighetsägare i Sverige
Fastighetsagare - En hel del om Fastighetsägare

Bra fastighetsägare i Blekinge län

Totalt i Blekinge län finns det 73 fastighetsägare eller företag som arbetar med fastigheter fördelade på 15 olika orter. De platser i Blekinge län som har de flesta fastighetsägarna är:

Karlskrona

Karlshamn

Ronneby

Lyckeby

Hitta fastighetsägarna i Dalarnas län

Totalt i Dalarnas län finns det 138 fastighetsägare eller företag som arbetar med fastigheter fördelade på 32 olika orter. De platser i Dalarnas län som har de flesta fastighetsägarna är:

Falun

Borlänge

Mora

Ludvika

Bra fastighetsägare i Gotland

I Gotland finns det sammanlagt 34 stycken fastighetsägare eller fastighetsvärdar på 9 olika orter. De platser i Gotlands län som har de flesta fastighetsägarna är:

Visby

Hemse

Katthammarsvik

Klintehamn

Hitta fastighetsägarna i Gävleborgs län

Totalt i Gävleborgs län finns det 138 fastighetsägare eller företag som arbetar med fastigheter fördelade på 28 olika orter. Där det finns flest fastighetsägare i Gävleborgs län är på:

Gävle

Bollnäs

Söderhamn

Hudiksvall

Hitta fastighetsägarna i Hallands län

Totalt i Halland finns det 133 fastighetsägare eller företag som arbetar med fastigheter fördelade på 26 olika orter. De platser i Hallands län som har de flesta fastighetsägarna är:

Halmstad

Varberg

Kungsbacka

Falkenberg

Bra fastighetsägare i Jämtland

Totalt i Jämtland finns det 66 fastighetsägare eller företag som arbetar med fastigheter fördelade på 17 olika orter. Där det finns flest fastighetsägare i Jämtlands län är på:

Östersund

Frösön

Åre

Strömsund

Hitta fastighetsägarna i Jönköpings län

Totalt i Jönköpings län finns det 156 fastighetsägare eller företag som arbetar med fastigheter fördelade på 37 olika orter. Där det finns flest fastighetsägare i Jönköpings län är på:

Jönköping

Värnamo

Tranås

Nässjö

Bra fastighetsägare i Kalmar län

Totalt i Kalmar län finns det 110 fastighetsägare eller företag som arbetar med fastigheter fördelade på 25 olika orter. Där det finns flest fastighetsägare i Kalmar län är på:

Kalmar

Västervik

Oskarshamn

Nybro

Hitta fastighetsägarna i Kronobergs län

Totalt i Kronoberg finns det 86 fastighetsägare eller företag som arbetar med fastigheter fördelade på 21 olika orter. De platser i Kronobergs län som har de flesta fastighetsägarna är:

Växjö

Ljungby

Älmhult

Lammhult

Bra fastighetsägare i Norrbottens län

Totalt i Norrbottens län finns det 121 fastighetsägare eller företag som arbetar med fastigheter fördelade på 25 olika orter. De platser i Norrbottens län som har de flesta fastighetsägarna är:

Luleå

Piteå

Boden

Kalix

Bra fastighetsägare i Skåne

Totalt i Skåne finns det 550 fastighetsägare eller företag som arbetar med fastigheter fördelade på 84 olika orter. De platser i Skåne län som har de flesta fastighetsägarna är:

Malmö

Helsingborg

Lund

Ängelholm

Hitta fastighetsägarna i Stockholms län

I Stockholms län finns det sammanlagt 798 stycken fastighetsägare eller fastighetsvärdar på 87 olika orter. De platser i Stockholms län som har de flesta fastighetsägarna är:

Stockholm

Solna

Bromma

Täby

Hitta fastighetsägarna i Södermanlands län

I Södermanland finns det sammanlagt 113 stycken fastighetsägare eller fastighetsvärdar på 18 olika orter. Där det finns flest fastighetsägare i Södermanlands län är på:

Eskilstuna

Nyköping

Strängnäs

Katrineholm

Hitta fastighetsägarna i Uppsala län

I Uppsala län finns det sammanlagt 99 stycken fastighetsägare eller fastighetsvärdar på 17 olika orter. Där det finns flest fastighetsägare i Uppsala län är på:

Uppsala

Enköping

Tierp

Knivsta

Bra fastighetsägare i Värmlands län

I Värmlands län finns det sammanlagt 112 stycken fastighetsägare eller fastighetsvärdar på 24 olika orter. Där det finns flest fastighetsägare i Värmlands län är på:

Karlstad

Kristinehamn

Arvika

Sunne

Hitta fastighetsägarna i Västerbottens län

I Västerbotten finns det sammanlagt 118 stycken fastighetsägare eller fastighetsvärdar på 28 olika orter. Där det finns flest fastighetsägare i Västerbottens län är på:

Umeå

Skellefteå

Röbäck

Lycksele

Bra fastighetsägare i Västernorrlands län

Totalt i Västernorrlands län finns det 114 fastighetsägare eller företag som arbetar med fastigheter fördelade på 26 olika orter. De platser i Västernorrlands län som har de flesta fastighetsägarna är:

Sundsvall

Örnsköldsvik

Härnösand

Sollefteå

Hitta fastighetsägarna i Västmanlands län

I Västmanlands län finns det sammanlagt 80 stycken fastighetsägare eller fastighetsvärdar på 12 olika orter. Där det finns flest fastighetsägare i Västmanlands län är på:

Västerås

Köping

Sala

Arboga

Bra fastighetsägare i Västra Götalands län

I Västra Götalands län finns det sammanlagt 706 stycken fastighetsägare eller fastighetsvärdar på 128 olika orter. De platser i Västra Götalands län som har de flesta fastighetsägarna är:

Göteborg

Borås

Västra Frölunda

Uddevalla

Bra fastighetsägare i Örebro län

Totalt i Örebro län finns det 122 fastighetsägare eller företag som arbetar med fastigheter fördelade på 21 olika orter. De platser i Örebro län som har de flesta fastighetsägarna är:

Örebro

Karlskoga

Kumla

Nora

Hitta fastighetsägarna i Östergötlands län

I Östergötland finns det sammanlagt 177 stycken fastighetsägare eller fastighetsvärdar på 29 olika orter. De platser i Östergötlands län som har de flesta fastighetsägarna är:

Linköping

Norrköping

Motala

Åtvidaberg