Fastighetsagare - En hel del om Fastighetsägare

Bra fastighetsägare i Blekinge

Totalt i Blekinge finns det 73 fastighetsägare eller företag som arbetar med fastigheter fördelade på 15 olika orter. De platser i Blekinge län som har de flesta fastighetsägarna är:

Karlskrona

Karlshamn

Ronneby

Lyckeby

Hitta fastighetsägarna i Dalarnas län

I Dalarna finns det sammanlagt 138 stycken fastighetsägare eller fastighetsvärdar på 32 olika orter. De platser i Dalarnas län som har de flesta fastighetsägarna är:

Falun

Borlänge

Mora

Ludvika

Bra fastighetsägare i Gotland

I Gotland finns det sammanlagt 34 stycken fastighetsägare eller fastighetsvärdar på 9 olika orter. De platser i Gotlands län som har de flesta fastighetsägarna är:

Visby

Hemse

Katthammarsvik

Klintehamn

Hitta fastighetsägarna i Gävleborgs län

Totalt i Gävleborg finns det 138 fastighetsägare eller företag som arbetar med fastigheter fördelade på 28 olika orter. Där det finns flest fastighetsägare i Gävleborgs län är på:

Gävle

Bollnäs

Söderhamn

Hudiksvall

Bra fastighetsägare i Hallands län

I Hallands län finns det sammanlagt 133 stycken fastighetsägare eller fastighetsvärdar på 26 olika orter. Där det finns flest fastighetsägare i Hallands län är på:

Halmstad

Varberg

Kungsbacka

Falkenberg

Bra fastighetsägare i Jämtlands län

I Jämtlands län finns det sammanlagt 66 stycken fastighetsägare eller fastighetsvärdar på 17 olika orter. De platser i Jämtlands län som har de flesta fastighetsägarna är:

Östersund

Frösön

Åre

Strömsund

Hitta fastighetsägarna i Jönköpings län

I Jönköping län finns det sammanlagt 156 stycken fastighetsägare eller fastighetsvärdar på 37 olika orter. Där det finns flest fastighetsägare i Jönköpings län är på:

Jönköping

Värnamo

Tranås

Nässjö

Hitta fastighetsägarna i Kalmar län

I Kalmar län finns det sammanlagt 110 stycken fastighetsägare eller fastighetsvärdar på 25 olika orter. Där det finns flest fastighetsägare i Kalmar län är på:

Kalmar

Västervik

Oskarshamn

Nybro

Hitta fastighetsägarna i Kronobergs län

Totalt i Kronoberg finns det 86 fastighetsägare eller företag som arbetar med fastigheter fördelade på 21 olika orter. De platser i Kronobergs län som har de flesta fastighetsägarna är:

Växjö

Ljungby

Älmhult

Lammhult

Bra fastighetsägare i Norrbotten

I Norrbotten finns det sammanlagt 121 stycken fastighetsägare eller fastighetsvärdar på 25 olika orter. De platser i Norrbottens län som har de flesta fastighetsägarna är:

Luleå

Piteå

Boden

Kalix

Hitta fastighetsägarna i Skåne län

I Skåne län finns det sammanlagt 550 stycken fastighetsägare eller fastighetsvärdar på 84 olika orter. De platser i Skåne län som har de flesta fastighetsägarna är:

Malmö

Helsingborg

Lund

Ängelholm

Hitta fastighetsägarna i Stockholms län

Totalt i Stockholms län finns det 798 fastighetsägare eller företag som arbetar med fastigheter fördelade på 87 olika orter. De platser i Stockholms län som har de flesta fastighetsägarna är:

Stockholm

Solna

Bromma

Täby

Bra fastighetsägare i Södermanlands län

Totalt i Södermanlands län finns det 113 fastighetsägare eller företag som arbetar med fastigheter fördelade på 18 olika orter. De platser i Södermanlands län som har de flesta fastighetsägarna är:

Eskilstuna

Nyköping

Strängnäs

Katrineholm

Bra fastighetsägare i Uppsala län

Totalt i Uppsala län finns det 99 fastighetsägare eller företag som arbetar med fastigheter fördelade på 17 olika orter. De platser i Uppsala län som har de flesta fastighetsägarna är:

Uppsala

Enköping

Tierp

Knivsta

Bra fastighetsägare i Värmland

Totalt i Värmland finns det 112 fastighetsägare eller företag som arbetar med fastigheter fördelade på 24 olika orter. Där det finns flest fastighetsägare i Värmlands län är på:

Karlstad

Kristinehamn

Arvika

Sunne

Bra fastighetsägare i Västerbottens län

Totalt i Västerbottens län finns det 118 fastighetsägare eller företag som arbetar med fastigheter fördelade på 28 olika orter. De platser i Västerbottens län som har de flesta fastighetsägarna är:

Umeå

Skellefteå

Röbäck

Lycksele

Bra fastighetsägare i Västernorrland

I Västernorrland finns det sammanlagt 114 stycken fastighetsägare eller fastighetsvärdar på 26 olika orter. De platser i Västernorrlands län som har de flesta fastighetsägarna är:

Sundsvall

Örnsköldsvik

Härnösand

SollefteåHitta fastighetsägarna i Västmanlands län

I Västmanland finns det sammanlagt 80 stycken fastighetsägare eller fastighetsvärdar på 12 olika orter. Där det finns flest fastighetsägare i Västmanlands län är på:

Västerås

Köping

Sala

Arboga

Bra fastighetsägare i Västra Götaland

Totalt i Västra Götaland finns det 706 fastighetsägare eller företag som arbetar med fastigheter fördelade på 128 olika orter. De platser i Västra Götalands län som har de flesta fastighetsägarna är:

Göteborg

Borås

Västra Frölunda

Uddevalla

Hitta fastighetsägarna i Örebro län

I Örebro län finns det sammanlagt 122 stycken fastighetsägare eller fastighetsvärdar på 21 olika orter. De platser i Örebro län som har de flesta fastighetsägarna är:

Örebro

Karlskoga

Kumla

Nora

Hitta fastighetsägarna i Östergötlands län

Totalt i Östergötland finns det 177 fastighetsägare eller företag som arbetar med fastigheter fördelade på 29 olika orter. De platser i Östergötlands län som har de flesta fastighetsägarna är:

Linköping

Norrköping

Motala

Åtvidaberg